Ad Unit (Iklan) BIG

Turkcell’de Kalan Kullanım Bildirimi Kapatma - Açma Nasıl Yapılır

Turkcell’de Kalan Kullanım Bildirimi Kapatma - Açma Nasıl Yapılır
Turkcell’de Kalan Kullanım Bildirimi Kapatma - Açma Nasıl Yapılır


Turkcell, ülkemizdeki üç operatörden en çok tercih edilen bir operatör desek yeridir. Tercih edilmesindeki en büyük sebep ise diğer operatörlere göre çekim gücünün daha kaliteli olması. İnsanlar, gidecekleri her yerde iletişimde kalmak veya işi dolayısıyla sürekli telefonlarının çekmesi için Turkcell operatörünü tercih etmektedir.

Türkiye’deki üç operatör şirketinden biri olan Turkcell, dakika, SMS ve data ( internet ) kullanımından sonra kullanım özetini ve kalan kullanımlarınızı size bilgilendirmek için telefonunuza bir bildirim gönderir. Bu özellik bakıldığında güzel görünse de bazen can sıkıcı hale gelebiliyor. Siz de Turkcell’de kalan kullanım bildirimini kapatmak istiyorsanız yazımızı okuyabilirsiniz.


Turkcell’de Kalan Kullanım Bildirimi Kapatma - Açma Nasıl Yapılır
Turkcell Kullanım Özeti ve Kalan Kullanım Bilgisi


Turkcell’de Kullanım Özeti ve Kalan Kullanım Bildirimini Kapatma


Kullanım özetini ve kalan kullanımlarınızı kapatmak için Turkcell bize kolay bir yol sunuyor. Bu bildirimleri almak istemeyenler; IPTAL yazıp 2142’ye ücretsiz olarak SMS gönderip kullanım özeti ve kalan kullanım bildirimini kapatmak mümkün. Siz de bu bildirimlerden sıkıldıysanız, hemen bu işlemleri uygulayarak kapatabilirsiniz.

Turkcell’de Kullanım Özeti ve Kalan Kullanım Bildirimini Açma


Yukarıda belirttiğimiz işlemleri uygulayarak bildirimi kapattınız fakat tekrar açmak istiyorsunuz. Evet Turkcell bu durumu da düşünmüş ve bildirimi tekrardan açmanız için bir seçenek sunmuş. Bildirimi tekrar açmak için; AKTIF yazıp 2142’ye ücretsiz olarak SMS göndererek kullanım özeti ve kalan kullanım bildirimini tekrardan alabilirsiniz.

Benzer Yazılar

3 yorum

  1. su bildirimden kurtuldum sonunda tsk

    YanıtlaSil
  2. Özellikle iOS cihazlarda tam ekran geldiği için büyük sıkıntı. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. adamısın ya kurtulduk allah şükür gelem miktar kalan kapatıldı çok sürekli sms 1 kez yaptım doğru gitti ( sonra sürekli kesiyor 4 kez gitti yazmadım )

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yeni Yazılar E-Postanda . . !