Ad Unit (Iklan) BIG

En İyi Fotoğraf Yedekleme Yöntemi !

5 yorum
Fotoğraf Yedekleme, Fotoğraf Yedekleme Uygulaması, Fotoğraf Yedekleme Uygulamaları, Fotoğraf Yedekleme iOS, Fotoğraf Yedekleme iPhone, Fotoğraf Yedekleme Android, Fotoğraf Yedekleme Programı İndir, iTunes Fotoğraf Yedekleme, iPhone Fotoğraf Arşivi Yedekleme, Bilgisayarda Fotoğraf Yedekleme, Gmail e Fotoğraf Yedekleme, Drive Fotoğraf Yedekleme, Google Fotoğraf Yedekleme İndir, Totoğraf Yedekleme Gmail, Google Totoğraf Yedekleme iPhone, iPhone Fotoğraf Yedekleme, Android Fotoğraf Yedekleme
Fotoğraf Yedekleme : Google Fotoğraflar

Gelişen teknoloji ile akıllı telefonlarımızla oldukça kaliteli fotoğraflar çekmemiz artık çok kolay. Çektiğimiz fotoğrafları yedekleme konusunda ise birçoğumuz farklı farklı yöntemler arıyoruz. Bu yazımızda sizlere en iyi fotoğraf yedekleme yöntemi olan ve fotoğraf yedekleme işlemini nasıl yapmanız gerektiği konusunda güzel bir tavsiyede bulunacağız...

Daha önceki makalemizde en iyi rehber yedekleme yöntemi olan Gmail rehber yedekleme işlemini anlatmıştık. Google, gerçekten hayatımızı kolaylaştıracak hizmetleriyle şüphesiz bize pratik yollar sunuyor. Fotoğraf yedekleme konusunda da kendini öne taşıyan hizmetiyle fotoğraflarınızı yedeklemek çok basit ve kullanışlı. Fotoğraflarımızı kendi bünyesinde güvenle yedeklememizi sağlayan Google, bizler için yine çok güzel bir uygulama sunuyor; Google Fotoğraflar

Eğer fotoğraf arşiviniz genişse ve sık sık telefon değiştiriyorsanız ya da "akıllı telefonumdaki fotoğraflarıma kolay bir şekilde bilgisayarımdan da ulaşmak istiyorum" diyorsanız tam size göre bir uygulama.

En İyi Fotoğraf Yedekleme Yöntemi : Google Fotoğraflar

Android cihazlarda önyüklü olarak gelen ve iOS cihazlara da AppStore yardımıyla kolayca indirebileceğiniz program, cihazınızdaki yedeklenmesi gereken tüm fotoğrafları Gmail hesabınıza kolayca yedeklemekte. Yedekleme işlemini Android cihazlarda siz hiçbir işlem yapmadan otomatik yapabilmesine rağmen, iOS cihazlarda ise uygulamayı açar açmaz yedekleme işlemine hemen başlıyor. Yani iOS cihazlarda yedekleme yapabilmek için Google Fotoğraflar uygulamasını açmanız gerekiyor.
Bunun dışında sizler için otomatik olarak fotoğraf iyileştirme ve kolaj yapma işlemlerini yapan uygulama, bu işlemler sonucunda size yeni fotoğraflarınızı tek tıkla kaybetmenize olanak tanıyor. Sadece iyileştirme ve kolaj değil, ayrıca otomatik olarak slayt da hazırlayarak size küçük sürprizler yapıyor. Yine bu slaytları sizin onayınızla kaydediyor.

Yedekleme işlemini kendi sunucularına yapan bu uygulama, wi-fi bağlantınız olduğunda yedeklemeyi yapıyor. Eğer siz isterseniz mobil veriniz üzerinden de bu işlemi gerçekleştiriyor. Yedekleme için internet kullandığı ve kendi sunucularına yedeklediği için, fotoğraflarınıza internet bağlantısı olan her bilgisayardan Google hesabınıza girerek ulaşabiliyorsunuz.

Tüm bu özellikler Android-iOS arası cihaz değişimlerinde de fotoğraflarınızı yeni cihazınıza kolaylıkla aktarabileceğiniz anlamına geliyor. Yani bu uygulama ile Android cihazınızdan iOS cihazınıza ya da iOS cihazınızdan Android cihazınıza kolayca fotoğraf aktarabilmeniz demek oluyor.

Uygulamanın Play Store'daki Açıklaması:

Google Fotoğraflar, Google'ın hizmete sunduğu yeni bir fotoğraf galerisidir ve günümüzün fotoğraf çekim biçimlerine uygun olarak geliştirilmiştir. Fotoğraf ve videolarınız otomatik olarak yedeklenip organize edildiği için telefonunuzdaki depolama alanının tükenmesi gibi bir endişeye kapılmadan fotoğraf ve videolarınızı daha hızlı bulup paylaşabilirsiniz.

En sonunda sizin kadar akıllı bir fotoğraf uygulamasıyla karşınızdayız.

ÜCRETSİZ VE SINIRSIZ DEPOLAMA ALANI
Sınırsız miktarda fotoğrafı ve videoyu Yüksek Kalitede ücretsiz yedekleyebilirsiniz. Bu fotoğraf ve videolara istediğiniz cihazdan ve photos.google.com adresinden erişebilirsiniz. Fotoğraflarınız güvendedir ve size özeldir.

YER AÇIN
Telefonunuzda bir daha asla yer sorunu endişesi yaşamayın. Güvenle yedeklenen fotoğraflar sadece tek bir dokunuşla cihazınızın depolama alanından kaldırılabilir.

GÖRSEL ARAMA
Artık, bir fotoğrafı bulmak için o fotoğrafta görünen kişilere, yerlere ve nesnelere göre arama yapabilirsiniz. Etiketleme gerekmez.

FOTOĞRAFLARA HAYAT VERİN
Fotoğraflarınızdan otomatik olarak oluşturulmuş filmler, kolajlar, animasyonlar, panoramalar vb. alın. İsterseniz bunları kolayca kendiniz de oluşturabilirsiniz.

GELİŞMİŞ DÜZENLEME
Fotoğraflarınızı güzelleştirmek ve onlara hayat vermek için sezgisel ve güçlü düzenleme araçlarını kullanın. Işık, kontrast, renk ve vinyet ayarlaması yapın veya fotoğraflarınızın tek bir dokunuşla harika görünmesini sağlamak için 14 yenilikçi fotoğraf filtresi arasından seçim yapın.

AKILLI OTOMATİK ALBÜMLER
Zahmetsizce daha iyi hikayeler anlatın. Bir etkinlik veya gezi sonrasında, sadece en iyi fotoğraf karelerinizi içeren yeni bir albümü otomatik olarak alın, ardından diğer kullanıcıları fotoğraflarını eklemeye davet edin.

BİRKAÇ SANİYEDE FOTOĞRAF GÖNDERİN
Kotanızı kısa mesajla ve e-postayla fotoğraf göndererek harcamayın. Uygulamadan ayrılmanıza gerek kalmadan istediğiniz kişi, e-posta veya telefon numarasıyla anında fotoğraf paylaşabilirsiniz.

YENİDEN KEŞFEDİN
Anılarınızı yeniden yaşamak hiç olmadığı kadar kolay. Geçen yıl bugün çektiğiniz fotoğraflardan oluşturulmuş kolajlar alın. #tbt'ler için mükemmel bir özelliktir.

YAYINLAMA
Chromecast desteğiyle fotoğraf ve videolarınızı TV'nizde görüntüleyebilirsiniz.

Bu uygulamayı Play Store ve AppStore'dan indirebilirsiniz...

Sağlıcakla ve takipte kalın, hoşçakalın... Yorum yazmayı da unutmayın ;)

Tanımlar : Fotoğraf Yedekleme, Fotoğraf Yedekleme Uygulaması, Fotoğraf Yedekleme Uygulamaları, Fotoğraf Yedekleme iOS, Fotoğraf Yedekleme iPhone, Fotoğraf Yedekleme Android, Fotoğraf Yedekleme Programı İndir, iTunes Fotoğraf Yedekleme, iPhone Fotoğraf Arşivi Yedekleme, Bilgisayarda Fotoğraf Yedekleme, Gmail e Fotoğraf Yedekleme, Drive Fotoğraf Yedekleme, Google Fotoğraf Yedekleme İndir, Totoğraf Yedekleme Gmail, Google Totoğraf Yedekleme iPhone, iPhone Fotoğraf Yedekleme, Android Fotoğraf Yedekleme

Benzer Yazılar

5 yorum

  1. Güzel bir bilgi paylaşımı olmuş.Emeğinize sağlık...

    YanıtlaSil
  2. ben google drive ve onedrive da yedekliyorum

    YanıtlaSil
  3. gayet güzel bir yöntem ben de fotoğraflarımı bu yöntemle yedekliyorum teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Fotoğraf yedekleme konusunda çok sıkıntı çekiyordum bu yazıyı okuduğum iyi oldu

    YanıtlaSil
  5. Google fotoğraflar gerçekten fotoğraf yedekleme konusunda çok iyi

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yeni Yazılar E-Postanda . . !