Ad Unit (Iklan) BIG

Facebook’u iPhone ve Android Rehberinle Eşleştir

2 yorum
Facebook’u iPhone ve Android Rehberinle Eşleştir
Facebook’u iPhone ve Android Rehberinle Eşleştir



Facebook Arkadaşlarını Rehberinle Eşleştir : Sync.ME


Telefon rehberinin düzenli olmasını isteyen kullanıcılardan biriyseniz, tam size göre bir uygulama tanıtacağım ; Sync.ME… Bu uygulamanın asıl amaçlı, birkaç sosyal medya sitesindeki arkadaşlarını iPhone rehberindeki numarayla eşleştirip, arkadaşınızın veya da rehberinizde olan birinin Facebook’ta veya uygulamanın desteklediği diğer sosyal medya sitelerinde yayınladığı temel bilgilerini rehberiniz işe eşleştiriyor.

Özellikle rehberinizdeki kişilere fotoğraf eklemek istiyorsanız bu uygulama ile çok kolay bir şekilde fotoğraf çekebiliyorsunuz.

Facebook, çevremizdeki hemen hemen bütün insanların kullandığı bir sosyal medya sitesidir. Eminim ki sizin de çevrenizdeki hemen hemen herkes Facebook kullanıyordur. Bu durum, rehberinizdeki hemen hemen herkesin fotoğraflarını ekleyebilmeniz için size çok büyük bir fırsat oluyor.

Ayrıca zaman ayarlaması yaparak bilgi güncelleme özelliğini de açarsanız, arkadaşınız Facebook veya diğer sosyal medya sitesindeki fotoğrafını değiştirince otomatik olarak rehberinizdeki fotoğraf da değişiyor. Bu özelliği de düşünmeleri çok güzel olmuş.

Rehber düzenine önem veren kullanıcıların bu çok seveceği uygulama ücretsiz olmasıyla da sevindiriyor.

Bu uygulamayı cihazlarınız uygulama marketinden Sync.ME yazıp aratarak indirebilirsiniz...

Benzer Yazılar

2 yorum

  1. Program çok iyi ücretliye geçmeden indirmek gerekir.

    YanıtlaSil
  2. zaten abi bişey tutuldumu hemen paraliya ceviyorlar bi ara facebokta paralıydı sonradan kesıldı userleri hemen ucretsize dondurduler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yeni Yazılar E-Postanda . . !