Ad Unit (Iklan) BIG

Mobil İnternetiniz Çabuk mu Bitiyor…

4 yorum
Mobil İnternet Çabuk Bitiyor, Mobil İnternet Hemen Bitiyor, Mobil İnternet Neden Çabuk Bitiyor, Mobil İnternet Paketim Çabuk Bitiyor, Mobil İnternetin Çabuk Bitmesinin Çözümü
Mobil İnternet Çabuk Bitiyor, Mobil İnternet Hemen Bitiyor, Mobil İnternet Neden Çabuk Bitiyor, Mobil İnternet Paketim Çabuk Bitiyor, Mobil İnternetin Çabuk Bitmesinin Çözümü

İnternet hayatına ulaşmamızı kolaylaştıran mobil cihazlar son yıllarda internet kullanımı konusunda oldukça sık kullanılmaya başlandı. Operatör üzerinden çeşitli fiyatlandırma ile yapılan paketler kullanıcılara yetmemeye başladı. Bu durum kullanıcıların bir hayli canını sıkmasına sebep oluyor. Peki internetin hızlı bitmesinin sebebi nedir ?

Bu konuda oldukça fazla unsur vardır aslında. Bu unsurlar kullanıma bağlı olarak değişir. Eğer çok sık video izliyorsanız normal olarak internet paketiniz çabuk bitecektir. Videoları mümkün olduğunca operatör interneti üzerinden izlememeniz size fayda sağlayacaktır.

Video izlemediğinizi düşünüyorsanız, instagram uygulamasındaki ayarlarınızı kontrol etmelisiniz. Çünkü İnstagram’a girildiği an atılan videolar otomatik olarak oynatılır. Bu durumu sizin izniniz olmadan gerçekleştirdiği için internetinizi çok fazla tüketmektedir.
İnstagram’da Otomatik Video Oynatmayı Kapatmak !
Ayrıca otomatik video oynatma özelliği sadece İnstagram’da değil, Facebook ve Twitter uygulamalarında da mevcut. Bu uygulamalarda da otomatik video oynatma özelliğini kapatmanız size tasarruf sağlayacaktır.

Bir diğer video bazlı uygulamadan birisi olan Snapchat kullanımını da azaltmanız yine internet paketinize dost olacak bir davranıştır.

Kısaca söylemek gerekirse ; video izlemek internetinizin çabuk bitmesine neden olan bir durumdur. Kullanımlarınıza dikkat ederek tasarruf edebilirsiniz.

Tanımlar : Mobil İnternet Çabuk Bitiyor, Mobil İnternet Hemen Bitiyor, Mobil İnternet Neden Çabuk Bitiyor, Mobil İnternet Paketim Çabuk Bitiyor, Mobil İnternetin Çabuk Bitmesinin Çözümü

Benzer Yazılar

4 yorum

  1. güzel bir noktaya değinmişsiniz

    YanıtlaSil
  2. Bu otomatik oynat olayını bilmiyordum bak.

    YanıtlaSil
  3. İnstagram gerçekten çok net yiyor. Kesinlikle kullanılmaması gerekiyor

    YanıtlaSil
  4. İnstagram gerçekten çok yiyor videolar da kapanmıyor artık kullanıma dikkat etmek lazım tşk

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yeni Yazılar E-Postanda . . !